Skip to main content

(r) Masteremne i CT

Enrollment is Closed

Masteremne i CT

Dette kurset er for deg som studerer på Fakultet for helsefag (HF) ved HiOA og går på Master i Biomedisin, eller bare skal ta dette CT-emnet på 30 studiepoeng separat. Kurset gir en solid grunnpilar for å kunne arbeide på CT. Du vil lære om strålevern, CT-teknologi, kontrastmidler, arbeidsstasjon, kvalitetskontroll, doseberegninger og optimalisering.

Opphavsrett

Kursmateriellet gjøres tilgjengelig med Creative Commmons-lisensen Navngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelser (by-nc-nd). Dette betyr at du må oppgi korrekt kreditering, som er "Læringssenter og bibliotek, Høgskolen i Oslo og Akershus 2016". Du kan ikke bruke materialet til kommersielle formål og du kan ikke videredistribuere det dersom du remixer, bearbeider eller bygger på materialet. Den siste begrensningen vil ventelig bli fjernet på et senere tidspunkt. Vær oppmerskom på at det også kan eksistere andre opphavsrettsreguleringer for nærmere angitte deler av materialet.

Redaktør

Kari Gerhardsen Vikestad

Kari er redaktør for dette kurset for masteremne i CT ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun er utdannet radiograf med mastergrader i hhv helsevitenskap og helseledelse. Hun er for tiden tilsatt som førstelektorstipendiat ved radiografutdanningen ved høgskolen.

Andre bidragsytere

Gabi Høium Hurlen

Gabi er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som rådgiver innenfor e-læring og videoproduksjon ved fakultet for helsefag.

Elin Kjelle

Elin er stipendiat ved Høgskolen i Sørøst-Norge og jobbet ved HiOA før det. Hun forsker på personorientert helsearbeid.

Sara Gerhardsen Vikestad